tiistai 29. tammikuuta 2013

I lo-lo-lo- love you, at least I think I do.


Sain eilen raudat pois, unohdin kertoo viime postauksessa. Kävin tänään aamulla hakemassa hampaisiini kiskot jotka ovat todella epämukavat. :(  Mutta oon tosi onnellinen koska se sentin pitunen väli mun etuhampaissa on pois! Ei mulla oo nyt mitään kuvaa siitä, onneks.

Sen takia päivitän nyt taas koska haluun listata 10 top inhokkia. 
1. Perus tyhmät ihmiset

2. Tyhmät jotka esittävät viisaita

3. Viisaat jotka esittävät tyhmiä

4. Nuoret jotka ovat -00, -01 tai jopa nuorempia jotka polttavat ja juovat.

5. Haukkuminen ja kiusaaminen yms.


6. Liian ylipirteät, "kawaii" ja epähauskat ihmiset

7. Ihmiset jotka eivät osaa pitää hauskaa! Ei aina tarvi fiilistellä ja syvästellä


8. Yli soitetut biisit. Esim Gangam Style. Kuuntelin sitä jo kun se tuli koska olen addiktoitunut Kpooppiin.

9. Vanhemmat ihmiset jotka valittavat koska poikkaset "niitten" rivitalon pihalta.

10. Naapurustot. Itse asun siis naapurustossa joka ärsyttää niin paljon. Haluisin kävellä bussista rauhassa kotiin napit korvilla ja en nää naapureita jotka aina niin helvetin iloisesti moikkaavat ja sitten minut leimataan epäkohteliaaksi. (:


Ihastuminen on ihanaa :P nolo
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään huomasin miten epäsäännöllinen unirytmi muhun vaikuttaa. Menin eilen tunnin myöhempään nukkumaan kuin yleensä ja kun pääsin tänään kotiin niin nukahdin kesken kaiken kun katoin Supernaturalia. Siis päiväunet eivät sovi minulle yhtään. Jos nukun edes 5min päiväunet niin hypin seuraavan yön ihan pirteänä.

Sain muuten uudet kännykkäkuoret jotka ovat aivan ihanat! En jaksa kylläkään laittaa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

img { filter: alpha(opacity=80); opacity: 0.8; -webkit-transition: all .8s ease-out; -moz-transition: all .8s ease-out; -o-transition: all .8s ease-out; transition: all .8s ease-out; } img:hover { filter: alpha(opacity=100); opacity: 1.0; -webkit-transition: all .8s ease-out; -moz-transition: all .8s ease-out; -o-transition: all .8s ease-out; transition: all .8s ease-out; }